Kalo te informacioni i produktit
1 e 1

Online Taxi Shop

Ndalon rrjedhjet e ujit radiatorit dhe sistemit ftohes

Ndalon rrjedhjet e ujit radiatorit dhe sistemit ftohes

Çmimi i rregullt Lek 1,200.00 ALL
Çmimi i rregullt Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve Lek 1,200.00 ALL
Shitje E shitur

 

Mbyll në mënyrë të sigurt rrjedhjet e radiatorit, blloqet e plasaritura të motorit, bërthamat e ngrohësit, cilindrat dhe guarnicionet. Përmban lubrifikantë efektivë të pompës së ujit dhe frenues të korrozionit.

UDHËZIME: 👇

Lëreni motorin në punë derisa radiatori të jetë i nxehtë. Fikni motorin dhe lëreni të qëndrojë derisa presioni të ulet nga sistemi i ftohjes për të hequr në mënyrë të sigurt kapakun e radiatorit. Hidheni të gjithë përmbajtjen e kësaj shishe në radiator dhe vendosni kapakun. Rifilloni motorin në punë në gjendje boshe derisa të ndalojë rrjedhja (afërsisht 15-25 minuta).

Shikoni detajet e plota