Kalo te informacioni i produktit
1 e 1

Online Taxi Shop

Shampo makine 4L

Shampo makine 4L

Çmimi i rregullt Lek 1,500.00 ALL
Çmimi i rregullt Çmimi i shitjes, çmimi i shitjeve Lek 1,500.00 ALL
Shitje E shitur
Kompenson fortësinë e ujit në mënyrë që të marrë një veprim shumë efektiv pastrimi. Sasia e kontrolluar e shkumës e përbërë nga anionik dhe përbërje bio zbërthyese prej mbi 90%. Nuk përmban tretës. Përdoret 23-30 g e produktit për makinë.
Shikoni detajet e plota